Done by Deer - Hydrofiele doeken 'Burp' Blauw 120x120cm

Prijs: 22.95
Ex Tax: 18.97
Product Code:  dbd-30508
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Aantal:  
 Add to Wish List    Add to Compare

Hydrofiele doeken kun je heel lang gebruiken. Om je baby af te drogen na een lekker bad. Of als een extra grote slabber als je de doek een keer dubbelvouwt tot een driehoek en in de nek van je kind dicht knoopt. Als een extra warme doek in de kinderwagen. Of juist tegen de zon.

Tip: Is je kindje wat ouder, dan kun je een hydrofiele doek als een driehoekige doek om het hoofd van je kind knopen na het douchen of badderen. Dan drupt het water tenminste niet uit de haren, terwijl je kindje nog verder afgedroogd moet worden.

Hydrofiel doeken komen altijd van pas. Je kunt er dan ook nooit teveel van hebben, want er zit er altijd wel een in de was. Deze blauwe hydrofieldoeken 'Burp' van Done by Deer worden als set van 2 geleverd.

Het formaat van de hydrofiel doek is 120 x 120 cm. Uiteraard kunnen de doeken in de wasmachine worden gewassen (maximaal 60° C).

 

Done By Deer is Deens design vol creatieve vernuftigheid in prachtige kleuren. Voor unieke ideeën, inspiratie en een stijlvol leven met kinderen ben je bij Done By Deer aan het goede adres. Ieder product combineert innovatief design, veiligheid en gedurfde kleuren met een duidelijke referentie naar de Scandinavische ‘lifestyle’.

Heb je een ander artikel van Done By Deer gezien en kan je deze niet bij ons vinden? Wij zijn een officiële dealer van Done By Deer en kunnen dit artikel eventueel voor je bestellen. Neem gerust contact met ons op via de mail of telefonisch. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 18.00 uur.

Related Products