Bezorgen

Alle producten van Kidswannahaves.com worden binnen Nederland verzonden met PostNL. Afhankelijk van het te verzenden item per brieven- of pakketpost. 
Wanneer je voor 15:00 uur bestelt, zal de bestelling in de meeste gevallen de volgende dag nog worden bezorgd (mits op voorraad).
 
Kidswannahaves rekent € 4,95 aan administratie- en verzendkosten voor verzending binnen Nederland. Voor bestellingen boven de  € 60,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
Kosten voor Belgie en Duitsland bedragen € 9,00.
 

Verzendbevestiging
Na jouw bestelling zullen we de order voorbereiden en inpakken. Zodra we jouw pakket hebben verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging per email toegestuurd. In deze email staat een Track en Trace nummer, deze code begint met 3S en met deze code kun je jouw bestelling volgen (indien pakketpost van toepassing is).

Geen mail ontvangen? Check even je spam box; wellicht dat de mail daar terecht is gekomen.

Retourkosten
De kosten van de retourzendingen zijn voor de afzender en worden niet door Kidswannahaves vergoed. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender. We adviseren om retourartikelen met Track en Trace of aangetekend terug te sturen.